Vårt nye bæreseil

Vi har lansert vårt nye bæreseil!

I denne artikkelen lar vi Mathias, som har ledet utviklingen av det nye bæreseilet, fortelle litt om prosessen og produktet.

Hva er bakgrunnen for at dere valgte å utvikle et nytt bæreseil?

Denne har vi utviklet basert på henvendelser og tilbakemeldinger fra kunder. Vi vet jo fra før av at mange virksomheter opplever bæreseil som et godt produkt for evakuering. Så ved å gjøre en del forbedringer tror vi at det er flere som kan ha behov for et slikt produkt.

Det nye bæreseilet er lettere og nettere, men minst like robust som tidligere modeller. I tillegg er det utstyrt med laserskåret molle, slik at du kan hekte på annet utstyr om du har behov for det.

LESS bæreseil i pakning

Hvilke valg har dere gjort underveis?

Vi tok tidlig i designprosessen et valg om at lav vekt var viktig for oss ved utviklingen av det nye bæreseilet. Samt det å kunne gjøre den så liten som mulig når den er nedpakket.

Samtidig skal være sterk nok til oppgaven. Derfor ble materialvalget vårt nylon med forsterka webreimer og kryss-sømmer.

Da vi fikk ned pakkevolumet ønsket vi også å sikre at den kan være lett tilgjengelig for brukerne. Derfor har den LASER-skåret mollefeste som gjør at bærevesken er enkel å plassere og feste der du har behov for den. På vesten, på en sanitetsveske eller en stolrygg. Mulighetene for hendig plassering er uendelige.

Og gjennom hele prosessen har jo selvfølgelig kvalitet og pris ut til kunden vært åpenbare fokusområder som vi nå føler vi har lyktes med.

LESS bæreseil brettet ut

Hva er nytt ved det nye bæreseilet?

En helt ny funksjon er at vi har plassert bærehåndtak i hver kortende av bæreseilet. Dette har vi gjort for at redningsmannskaper skal kunne slepe en pasient. I slike situasjoner kan det være snakk om evakuering som må gjøres av én person alene, eller gjennom passasjer hvor det er veldig trangt.

Vi har også montert festepunkter for pasientstropper, slik at pasienten kan sikres fast til bæreseilet.

Det at vi har benyttet oss av Molle-systemet gjør at man nå i tillegg kan feste bæreseilet utenpå en sekk eller bag, slik at det er lett tilgjengelig ved evakuering.

Så må vi også nevne at bærehåndtakene har veldig gode avstivere, slik at man får bedre grep og ergonomi.

Har du spørsmål om bæreseilet vårt?

Ta kontakt med oss!